21.01.2014 18:02
Calitate demonstrată prin experiență !
Calitate demonstrată prin experiență !   Clientii nostri pot beneficia de o gama larga de servicii din partea centrului nostru de deservire tehnica:diagnostica completa gratuita la PC-uri cit si la Imprimante !
  Sortimentul bogat al mărfurilor, deservirea calitativă şi politica preţurilor ne permite să afirmăm cu siguranţă că, astăzi CompAKT Computer este o companie în persoana căreia oricine poate găsi un partener de încredere.
  Scopul nostru este ca toti clientii nostri sa se bucure de:
consultanta de specialitate,protectie antivirus si a oricaror genuri de atacuri externe,un calculator mai rapid si mai stabil.
   Va asteptam in saloanele noastre !
Oferte la super preț!
Tremol S-KL
Tremol S-KL este mașina de casă și control cu GPRS integrat. Designul ergonomic permite operatorilor să-l utilizeze în aer liber, la livrările la domiciliu, piețe deschise, dar și în locații limitate de spațiu. Datorită faptului că MCC-ul este portativ, acesta oferă mai multă flexibilitate pentru operatori.
3200
3350
Aclas CRL-SD
Aclas CRL- SD este o mașină de casă și control multifuncțională, care asigură o operare ușoară și un nivel înalt de funcționalitate. Hârtia poate fi încărcărcată foarte simplu, iar viteza de imprimare a cecurilor este de 150 mm/s.
3350
3450
Aclas CRV-SD
Mașină de casă și control de ultimă generație, cu o singură rolă de hârtie de 57mm (21m) și SD CARD. Are posibilitate de a se conecta la sertar de bani. De asemenea dispozitivul poate fi gestionat de 4 operatori.  Rezistă în condiții agresive de lucru, la o temperatură de 0-40 grade C și umiditate relativă de la 5 % la 85%.
3350
3400
Ne găseşti si pe facebook
(0248) 23 2 36
(0254) 21 3 28