11.07.2013 15:22
Cele mai vindute 5 laptopuri din sezon !!!
Cele mai vindute 5 laptopuri din sezon !!! Cele mai vindute 5 laptopuri din sezon !!!    Cercetarea şi compararea laptopurilor pentru a găsi cea mai bună ofertă poate fi un proces îndelungat. În funcţie de specificaţii şi de priorităţile fiecărui cumpărător, oferta de laptopuri la un preţ de aproximativ 500 dolari sau mai mic\mare este generoasă. Iată care sunt cele mai bune laptopuri "budget" pe categorii, potrivit CompAKT Company Computers Solutions.

Noi îţi vom face însă misiunea mai uşoară şi îţi vom prezenta cele mai bune laptopuri disponibile pe piaţa din Republica Moldova, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziţie pentru un astfel de produs.

Există şi laptopuri ieftine atrăgătoare din punct de vedere al designului, construcţiei sau platformei hardware, în timp ce utilizatorii cu buget mai mare îşi pot îndrepta atenţia spre laptopuri multimedia sau laptopuri pentru jocuri.

Nu i-am uitat nici pe utilizatorii care caută laptopuri business, mai ales că şi în acest segment oferta este una generoasă.

Nu în ultimul rând, toate laptopurile prezentate aici pot fi achiziţionate şi în rate, în cazul în care nu dispui de suma necesară pentru achiziţie.

1. Primul din categoria Econom  http://www.compakt.md/galerie/1

La categoria Econom Lenovo IBM vara aceasta ofera IBM  Lenovo B590GAB830,un laptop cu un design  foarte reusit , asemanator seriei Games, dar pastrind limita de pret buget .Acest laptop s-a incadrat in toti parametrii tehnici foarte bine avind Memoria Operativa de 2048 MB  DDR3 1600 Mhz  si HDD 320 GB SATA2. Lenovo ne ofera o carcasa rigida, chiar monotona, in schimb functionalitatea si operativitatea notebook-ului sunt pe primul loc.

2. Primul din categoria ULTRAbook   http://www.compakt.md/galerie/2


În această categorie se regasesc celebrele notebook-uri Apple. Iar printre unicii producatori care au reusit sa creeze un produs competitiv este compania ASUS.O calitate excelenta si un design uluitor, sunt caracteristicile modelului Asus Zenbook UX32A. 
În ZENBOOK , compania ASUS a implementat o serie de inovații, cum ar fi recuperarea din modulul stend by în doar două secunde, iar in modulul Stend By poate rula până la 10 zile, fără reîncărcare. Pentru interfața de transfer rapid de date este USB 3.0 (cu încărcător USB + funcția de încărcare rapidă de gadget-uri mobile), precum și pentru o operare confortabila, chiar în zona slab luminată oferă o tastatură cu iluminare din spate elegant.Pentru tehnologiile inovationale care le poseda, acest notebook are si un pret pe masura , variind intre 800-900 dolari,în dependenţă de configuraţia dorită.

3. Primul din categoria Multimedia   http://compakt.md/products/laptopuri


  Seria Satellite C855D include laptopuri elegante si versatile, care au ceea ce aveti nevoie pentru toate operatiile de calcul esentiale. Concepute pentru a furniza o valoare extraordinara, acestea va vor aduce combinatia perfecta de performante prin procesoarele de ultima generatie, cele mai noi placi grafice si hard diskuri de pana la 500GB. Lista de caracteristici multimedia are darul de a va impresiona. Astfel, va puteti bucura de filme si jocuri la calitate HD minunata pe afisajul TruBrite de 39,6 cm (15,6") retroiluminat cu LED-uri, insotit de un sunet imbunatatit, excelent oferit de sistemul SRS Premium Sound HD.
În această categorie, recomandarea noastră este Toshiba Satellite C855D-10K .Avînd o video cartela separată , consideram ca face faţă cerinţelor clientilor dornici de jocuri noi, filme în format HD .Cu hard disk de pana la 500 GB, aveti o multime de spatiu pentru a va extinde colectia de filme HD. Asezati-va si delectati-va cu afisajul TruBrite incorporat, de 39,6 cm (15,6"), retroiluminat cu LED-uri sau utilizati conectorul HDMI pentru a va lega la un proiector sau televizor HD. Pentru conversatii video pe chat la inalta rezolutie, veti aprecia camera Web HD de 1 megapixel. Boxele stereo integrate reproduc sunete inalte clare si basi profunzi multumita tehnologiei de imbunatatire audio SRS Premium Sound HD.

4. Primul din categoria "Workstation"    http://compakt.md/products/laptopuri


Cu Aspire seria E, activităţile zilnice, cum sunt navigarea pe Internet, comunicarea şi redarea filmelor sunt extrem de uşoare datorită procesoarelor Intel(R) sau AMD. Plăcile grafice NVIDIA(R) sau AMD oferă detalii vizuale deosebite. În plus, puteţi lansa rapid aplicaţiile mulţumită memoriei generoase, iar hard disk-ul mare vă oferă mai mult spaţiu pentru conţinutul multimedia.  Obţineţi un permis de acces la noua viaţă digitală cu AcerCloud, care partajează fotografii, filme, muzică şi documente între toate dispozitivele dvs. , în numai câteva secunde!
Nominalizarea noastră la acest capitol este modelul NB ACER V5-531-887B4G50Makk_W8 . Este operativ,iar sub carcasa lucioasă ascunde funcţiile accesibile inteligente necesare pentru o utilizare conştiincioasă a echipamentului.

5. Primul din categoria business  http://www.compakt.md/galerie/3

 
În această categorie am poziţionat notebook-ul  Toshiba Satellite C855-1KQ. L-am ales anume pe el, deoarece poseda un design elegant, iar în business se cunoasşte că prima impresie este decisivă. Această serie este fabricată în diferite nuanţe, fiecare avînd posibilitatea de a alege culoarea care il caracterizează. Nu uitam nici de procesorul i3 şi nici de memoria operativă de 4GB DDR-3. A fi proprietarul unui Toshiba inseamna a beneficia de experienta unei companii care fabrica laptopuri de peste 25 de ani.Iar asta spune totul.

Vă mulţumim pentru timpul acordat. Vrem să vă reamintim că clasamentul propus nu îngustează sortimentul de produse care suntem dispuşi să vi le livrăm şi pe care le meritaţi. Pentru mai multe detalii, nu ezitati să ne contactaţi!

Oferte la super preț!
Aclas CRL-SD
Aclas CRL- SD este o mașină de casă și control multifuncțională, care asigură o operare ușoară și un nivel înalt de funcționalitate. Hârtia poate fi încărcărcată foarte simplu, iar viteza de imprimare a cecurilor este de 150 mm/s.
3350
3450
Aclas CRV-SD
Mașină de casă și control de ultimă generație, cu o singură rolă de hârtie de 57mm (21m) și SD CARD. Are posibilitate de a se conecta la sertar de bani. De asemenea dispozitivul poate fi gestionat de 4 operatori.  Rezistă în condiții agresive de lucru, la o temperatură de 0-40 grade C și umiditate relativă de la 5 % la 85%.
3350
3400
Tremol S-KL
Tremol S-KL este mașina de casă și control cu GPRS integrat. Designul ergonomic permite operatorilor să-l utilizeze în aer liber, la livrările la domiciliu, piețe deschise, dar și în locații limitate de spațiu. Datorită faptului că MCC-ul este portativ, acesta oferă mai multă flexibilitate pentru operatori.
3200
3350
Ne găseşti si pe facebook
(0248) 23 2 36
(0254) 21 3 28