04.03.2015 08:14
S-a dat start testării Beta a aplicației CCleaner pentru Android
S-a dat start testării Beta a aplicației CCleaner pentru Android Serviciului de presa al companiei Piriform, creatorul popularului soft de curăţare şi optimizare a calculatoarelor - CCleaner, a anunțat lansarea versiunii beta a aplicației CCleaner pentru platforma mobilă Android.
Versiunea mobilă a CCleaner are urmatoarele funcţii:

curățarea sistemului printr-un singur clic;
căutarea și ștergerea aplicațiilor neutilizate;
curaţarea istoriei browserului, cache-ului aplicaţiilor și clipboard-ului;
ștergerea istoriei apelurilor și a mesajelor;
Monitorizarea CPU;
afișarea informației cu privire la utilizarea memoriei RAM, a memoriei flash și a nivelului de încărcare a bateriei.
În plus, angajații Piriform, în curînd, promit că vor adăuga funcţia de control a aplicaţiilor rulate, curățarea selectivă a directoriilor şi RAM-ului, precum și opțiuni suplimentare pentru dispozitivele cu acces root.

Ca un instrument pentru feedback, dezvoltatorii CCleaner au creat o pagina specială pe rețeaua socială Google+, unde utilizatorii pot anunţa despre bug-urile depistate, dar şi lăsa părerile lor referitoare la noua aplicație.

Pentru a participa la procesul de testare beta, trebuie s-ă deveniţi un participant al comunitatii, să vă exprimaţi dorinţa de a testa aplicaţia făcînd click pe link-ul dat, după care aceasta va fi disponibilă pentru download pe magazinul Google Play (Atentie! La moment aplicaţia nu poate fi instalata de la distanţă, adică din versiunea desktop - Google Play, dar din apliacaţia mobilă a magazinului Google Play).

Oferte la super preț!
Aclas CRV-SD
Mașină de casă și control de ultimă generație, cu o singură rolă de hârtie de 57mm (21m) și SD CARD. Are posibilitate de a se conecta la sertar de bani. De asemenea dispozitivul poate fi gestionat de 4 operatori.  Rezistă în condiții agresive de lucru, la o temperatură de 0-40 grade C și umiditate relativă de la 5 % la 85%.
3350
3400
Tremol S-KL
Tremol S-KL este mașina de casă și control cu GPRS integrat. Designul ergonomic permite operatorilor să-l utilizeze în aer liber, la livrările la domiciliu, piețe deschise, dar și în locații limitate de spațiu. Datorită faptului că MCC-ul este portativ, acesta oferă mai multă flexibilitate pentru operatori.
3200
3350
Aclas CRL-SD
Aclas CRL- SD este o mașină de casă și control multifuncțională, care asigură o operare ușoară și un nivel înalt de funcționalitate. Hârtia poate fi încărcărcată foarte simplu, iar viteza de imprimare a cecurilor este de 150 mm/s.
3350
3450
Ne găseşti si pe facebook
(0248) 23 2 36
(0254) 21 3 28