Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

În acest document sunt stabiliți termenii și condițiile de utilizare a site-ului bombonici.md și toate condițiile de achizitionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidențialitate, de retur și orice alte documente constituie cuprinsul acestui document, numit in continuare „Termeni și condiții”.

Compakt.md  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor, vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web.

1. Dispoziții generale

Acest site este deținut și administrat de Medieval-ART.SRL La inregistrarea comenzii în magazinul online, Clientul acceptă Termenii și condițiile de vânzare a produselor (în continuare – Termeni și condiții) prezentate mai jos.
Acești Termeni și Condiții, precum și informația despre produsele afișate pe site sunt oferte publice, în conformitate cu articolul 1029 din Codul civil al Republicii Moldova și a Legii nr. 284 din 22.07.2004 privind Comerțul Electronic. Cumpărătorul, după ce a luat cunoștință cu textul acestor condiții de vânzare, le acceptă prin bifarea alineatului „Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții”.
Relațiile dintre Client și vânzător sunt stabilite în baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, și a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.
Vanzatorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile date, iar Clientul este obligat să monitorizeze modificările în mod regulat.

2. Înregistrarea pe site

Vânzătorul nu este responsabil pentru exactitatea sș corectitudinea informațiilor furnizate de Client în timpul înregistrării.

3. Înregistrarea și termenul de livrare a comenzii

Comanda Clientului poate fi înregistrată de către Client pe site. La înregistrarea comenzii, Clientul trebuie să specifice urmatoarea informație:

·         numele și prenumele Clientului sau a destinatarului comenzii;

·         adresa de livrare a comenzii;

·         telefonul de contact;

·         e-mail.

Dupa înregistrarea comenzii, Clientului i se oferă informația privind data preconizată, de transmitere a comenzii de catre Serviciul de livrare. Data specificată depinde de disponibilitatea produselor comandate în depozitul vânzătorului, și timpul necesar pentru prelucrarea comenzii.

Vânzătorul are dreptul de a refuza înregistrarea comenzii, în cazul în care Clientul a făcut deja comanda de 5 sau mai multe unități, pe care le-a refuzat anterior, din motivele care nu sunt legate de prezența defectelor în aceste produse.

Toate materialele informative afisate pe site, au caracter consultativ si nu pot transmite in totalitate informatia exacta despre proprietatile si caracteristicile marfurilor, inclusiv culoarea, marimea si forma.

In cazul lipsei produsului comandat in depozitul vinzatorului, vanzatorul are dreptul de a anula comanda si obligatia de a informa Clientul prin trimiterea unui e-mail la adresa specificata, sau prin telefon.

In cazul anularii Comenzii preplatite, costul produsului anulat este returnat catre Client prin modulul in care a fost initial produsa achitarea.

4. Achitarea și livrarea

Metodele de achitare a produselor

1.    Comanda poate fi plătită prin card bancar online.

Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare:

·          Visa

·          Mastercard

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți. 

Condiții de livrare a articolelor, haine petru copii Bombonici

Livrări în Moldova

Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat atât in Chișinău cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Livrarea produselor se efectuează de către companii specializate în curierat. Curierul va apela cu o oră înainte de a aduce produsul comandat pentru a se asigura că veți fi la adresa indicată. Se acceptă doar o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea produselor NU se efectuează în raioanele din stinga Nistrului (în Transnistria).

La momentul transmiterii produsului, cumpărătorul primeşte de la vanzator următoarele documente:

·         bonul fiscal

·         copia facturii
 

NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR

·         Cumpărătorul trebuie să asigure trecerea fără obstacole a mărfurilor livrate;

·         La momentul convenit în ordinul de livrare, cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare;

La primirea produsului cumpărătorul trebuie să verifice produsul de defecte vizibile (zgîrîieturi, lovituri etc.). 

Măsuri de securitate

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Clientul, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.

Utilizatori minori

În conformitate cu legislația în vigoare, utilizarea site-ului și a conținutului acestuia este destinată cumpărătorilor adulți și nu intenționăm să vindem produse minorilor. Cu toate acestea, nu putem cunoaște vârsta persoanelor care vizitează site-ul nostru și, prin urmare, respectăm politica de confidențialitate pentru persoanele de toate vârstele.

Asistența clienți

Luni – vineri:  08:00 - 17:00
Tel:
079990709
E-mail: 
sales@compakt.md